DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

Linssen Yachts

Son Güncelleme :

13 Şubat 2024 - 22:06

Linssen Yachts

Linssen Yachts: Zamansız Bir Marka, Modern Bir Duruş

Linssen Yachts, çelik motor yatlarının lider üreticisi olarak 9-16 metrelik segmentte hizmet vermektedir. Üstün kalite ve sürekli yenilikçi ürün ve süreç geliştirme anlayışıyla Linssen Yachts, çelik motor yatlarında yeni bir standart belirlemiştir. Şirketin kuruluşundan bu yana, her on yılda yat yapımındaki yeniliklerin öncüsü olmuş ve bu geleneği bugüne kadar sürdürmektedir.

Linssen Yachts’ın tekneleri, zamansız bir tasarıma sahip olmakla birlikte modern bir duruşa da sahiptir. Nehirlerden, kanallardan ve göllerden geçerken, Linssen teknelerini hemen tanıyabilirsiniz. Mükemmel siluetleri, Linssen Yachts’ın kimliğini oluşturan bir özelliktir ve bu sayede değeri istikrarlı bir motoryata sahip olursunuz.

Yeni teknelerin yanı sıra, Linssen’e kullanılmış yatlarınızı da getirebilirsiniz. İkinci el yatlarımızı üç farklı kategoride sunuyoruz: 12 ay tersane garantili Linssen Collection, 3 ay tersane garantili Linssen İkinci El Yatlar ve aracı yatlar. Tekliflerimiz düzenli olarak güncellenir ve bazen hızla değişir. En son tekliflerden haberdar olmak için bültenimize kaydolabilirsiniz.

Linssen Yachts, %100 Hollanda’da üretilmektedir ve bu gelenek halen devam etmektedir.

Linssen Yachts ile seyrinizi zamansız bir tarzla ve modern bir güvenle sürdürün!

Boats Group