DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

Pendik Yelken Marinturk Cup Başlıyor

Son Güncelleme :

25 Mayıs 2024 - 4:53

Pendik Yelken Marinturk Cup Başlıyor

Pendik Yelken Marinturk Cup Başlıyor

Marinturk’ün yelken sporuna desteği devam ediyor. Marinturk İstanbul City Port Marina ana sponsorluğunda, Pendik Yelken Kulübü tarafından organize edilen 10. Pendik Yelken Marinturk Cup Yarışları 26 Mayıs Pazar günü Marinturk Pendik Marina’da gerçekleştirilecek.

Yelken ve deniz tutkunlarını bir araya getirecek olan bu etkinlikte, yarışların tamamlanmasının ardından dereceye giren ekiplere ödülleri takdim edilecek. Ayrıca “Seyir Terası”nda özel ikram ve canlı müzik dinletisi sunulacak. Bu yıl gerçekleşecek yarışlarda birinci olan ekip Marinturk Pendik Marinada 3 ay, ikinci ekip 2 ay ve üçüncü ekip 1 ay boyunca konaklama hizmetinden ücretsiz yararlanacak.

2013 yılından beri Pendik Marina Marinturk’e medya sponsorluğu sağlayan Motoryat.com, denizcilik sektöründe geniş bir dijital platform ağı ile hizmet vermektedir. Elimizdeki 70 dijital denizcilik haber platformu ile etkinlikleri desteklemekteyiz. Başta Digital Press, Boats Group, Yachts Group, Sail Boats Group ve Motor Yachts Group olmak üzere, denizcilik dünyasında önde gelen markalarımızla global çapta destek sağlıyoruz.

Ayrıca, yelken yarışlarını destekleyerek, denizcilik kültürünün ve sporunun yaygınlaşmasına katkıda bulunuyoruz. Kurumsal olarak, denizcilik sporlarına ve etkinliklerine olan desteğimizle gurur duyuyor ve bu alanda daha fazla insana ulaşmayı hedefliyoruz.

Bu prestijli etkinlikte tüm yelken ve deniz tutkunlarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Detaylı bilgi için; Marinturk İstanbul City Marina, Özay Koca: 0534 918 00 27

Digital Press